11.2.10

14 Şubat Sığırlar Günü

14 Şubat Dünya Sevgililer Günü geldi. Bilen varmı acaba bu 14 şubat sevgililer günü nedir? Bence erkek milletini söğüşelemek için kadın milletinin  ve işbirlikçilerinin uydurduğu ve dünyaca resmen kabul edilmiş saf-salak erkeklerinde gönüllü olarak alet olduğu dünya erkeklerinin kara günlerinden biri.

Neymiş efendim sevgililer günü geliyormuş erkekler, kız arkadaşlarına, eşlerine, flörtlerine, kaçak kesim partnerlerine, imam nikahlılarına, imam nikahsızlarına, resmi naikahlılarına, nikahsızlarına, arada hoşbeş ettiklerine, iş gezisinde deplasmanda yalnız kalmamak için takıldıklarına falan hediye alacakmış. Bak hele ya siz bu saydıklarıma birer tek taş çakmaya kalksanız ne olursunuz biliyonuz mu? Çok çirkin zengin değilseniz ve değirmeninizin suyu guvvetli değilse, en iyi ihtimalle iflas edersiniz, daha kötüsü ise mazallah yattığı yerden köşeyi dönüyo bu zilliler diye yoldan çıkarsınız ki bu en kötüsü, düşmanınıza bile böle beddua etmeyin dirim.

Gelelim alternatif 14 Şubat Sevgililer günü kutlama önerilerine ;


  • Kadınlar, erkekelere tektaş alsınlar. Nasıl olsa onlarda çok var. Biz erkekler yıllardır tektaş alıp onlara olan hislerimizi gösterdik, onlar ise bu hisleri alıp, diğer kadın ve erkeklerin gözüne soktu. Bak bunu benimki sevgililer gününde aldı falan diye, sonra karşı taraf dana kadar bir tektaş yüzüğü gösterince, bu seferde sinirini o tektaşı almak için kıçından ter damlayan adamdan çıkartan kadınlar belki bizim neler yaşadığımızı anlarlar. Düşünsenize erkekler iş yerinde kız arkadaşlarının/eşlerinin aldığı tektaşları gösterip birbirine hava atıyor, herkes normal standartlarda tektaşlar gösterirken, gösteriş manyağı bi şıllığın kocasına aldığı at gözü kadar tektaş herkesi sinir ediyor ve akşam eve dönen erkekler, kadınlara surat yapıyor, sen beni sevmiyorsun eğer sevseydin Aylin'in, uyuz kocası Cem'e aldığı gibi bir yüzzük alırdın, kadın kocasına tapıyor olmalı, kocasına aldığı yüzük kafam kadardı, ben bu yüzüğü istemiyorum deyip yüzüğü fırlatıp atar, gecede kıçınızı dönüp yatar, ona oyuncak vermeyerek cezalandırırsınız. Anlar o zaman nasıl oluyormuş.
  • Kadınlar erkekleri pavyona götürsünler. Erkekler uzun yıllar onları romantik ortamlara götürüp, bi bok anlamadıkları ve hiç sevmedikleri halde mum ışıklı, kemanlı, şarkılı, şiirli geceler hazırlamadı mı? Kadınlarda erkekleri pavyona, meyhaneye götürsünler kardeşim.
  • Kadınlar erkekelere yatakta sürpriz yapsınlar. Yatağa gül yaprakları serpiştirip, loş ortamlarda, slow müzikler eşliğinde, şampanya patlatmak erkeklerin yıllardır yaptığı atraksiyonlar. Bu sene kadınlar sürpriz yapsın, erkekleri yatağa atsınlar, iki tane profesyonel sevişme uzmanı (halk arasında ne deniyor bilmiyom ondan böle didim) kiralasınlar, 3'ü-4'ü-5'i adamın sabaha kadar iliğini, gemiğini kurutsunlar, yassaklama, sınırlama olmadan çok pis sevişsinler, adam mutluluktan ölsün yav.
  • Kadınlar erkekleri tatile çıkartsın. Organizasyonu ve diğer her türlü ince ayrıntıyı kadınlar ayarlasınlar, hiç sorun çıkmasın, yoksa bi ağzımızı açar ve söylenmeye başlarsak varya o tatili kadınların burnundan getiririz. Yıllardır tatillerde ve her türlü gezide çıkan her türlü sorundan biz erkekeleri sorumlu tutmak neymiş görürler o zaman. THY niye rötar yaptı, ne biçim kadınsın bişeyide doğru yap, zaten senin karıştığın hangi işten hayır gelmiş ki bundan bi hayır bekleyelim, zaten otelde dandikti, ne biçim beş yıldızlı tatil köyüyse, havuz olimpik bile değil di, deniz fazla tuzluydu, sahil az kumluydu, güneşte dandikti eşit yakmadı, kıçımın kıvrımlarında beyazlık kaldı, şimdi işin yoksa solaryuma gidip kıçını yak falan gibi.

  • En kıl edenide adlarını oramıza buramıza dövdürmemizi istemeleri. iyide niye siz de bizim adımızı dağa taşa yamıyonuz. Oranıza buranıza dövdürün diyecem olmaz bize ters. Ama yani omzunuza, sırtınıza, bileğinize yazdırın ne olmuş. ayrılırsanız yeni adam sürekli görüp bunu olay yaparsa yapsın dimi ya.
Yukarıdaki örnekler daha da çoğaltılabilir, artık anlamşınızdır herhalde 14 Şubat'ın erkek milletini ne kadar gerdiğini. 14 Şubat'ta sevgilisi ile sırf bu hediye ve diğer atraksiyonlar yüzünden kavga edip kaç kiçi ayrılıyor acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder